Η Εταιρεία

Το εταιρικό προφίλ της Lancom

Η Lancom ιδρύθηκε από μια ομάδα νέων επαγγελματιών της πληροφορικής με υψηλή κατάρτιση, βαθιά εξειδίκευση και μακρόχρονη εμπειρία στην παροχή υπηρεσιών διαδικτύου. Το πεδίο των δραστηριοτήτων της είναι αποκλειστικά οι υψηλών προδιαγραφών IT υπηρεσίες data center και cloud computing.

Έχοντας ως στόχο την κάλυψη των πραγματικών αναγκών της ελληνικής αγοράς και της ευρύτερης περιοχής των Βαλκανίων πάνω στις νέες τεχνολογίες, αναπτύξαμε το πρώτο μας data center στη Θεσσαλονίκη, έναν από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους τηλεπικοινωνιακούς κόμβους στην ευρύτερη περιοχή της νοτιανατολικής Ευρώπης, σε 100% ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και εξ’ ολοκλήρου ιδιόκτητο εξοπλισμό. Συνεχίζοντας την στρατηγική ανάπτυξης με γνώμονα την παροχή Enterprise Class υπηρεσιών και την παροχή High Availability SLA’s έως 100%, η εταιρεία το 2014 ανακοίνωσε και προχώρησε στην έναρξη λειτουργίας του 2ου Data Center της στην Αθήνα. Για την υλοποίηση του, επιλέχθηκε γεωστρατηγικά το κτίριο Monumental Plaza επί της λεωφόρου Κηφισίας 44 στο Μαρούσι, το οποίο βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το μέγαρο του ΟΤΕ. Το σύνολο της υποδομής μας έχει σχεδιαστεί και υλοποιηθεί πληρώντας τις πλέον σύγχρονες διεθνείς προδιαγραφές και χρησιμοποιώντας όλες τις τεχνολογίες αιχμής στο cloud computing. Έτσι, είμαστε σε θέση να καλύψουμε απόλυτα, τόσο τις τρέχουσες, όσο και κάθε μελλοντική ανάγκη της αγοράς.

Το ανθρώπινο δυναμικό της Lancom, σε συνδυασμό με τον επώνυμο επαγγελματικό εξοπλισμό που χρησιμοποιούμε, εγγυώνται με τον καλύτερο τρόπο την ανώτερη ποιότητα όλων των παρεχόμενων υπηρεσιών μας. Ειδικά όσον αφορά το έμψυχο δυναμικό μας, είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που κατορθώσαμε να φτιάξουμε ένα Τεχνικό Τμήμα που ενέπνευσε ορισμένους από τους κορυφαίους μηχανικούς της Ευρώπης με υψηλότατο βαθμό εξειδίκευσης να το ακολουθήσουν.

Βασικός μας στόχος είναι η μέγιστη ασφάλεια, η υψηλή απόδοση, η αξιοπιστία και η άμεση εξυπηρέτηση, παρέχοντας πάντα υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε χαμηλές τιμές.

Γνωρίστε κι εσείς τη Lancom και ανακαλύψτε έναν καινούριο θαυμαστό κόσμο. Είναι εγγυημένα η καλύτερη επιλογή.